Bilgün Dereli Anaokulu

Vizyon: HER ÖĞRENCİNİN ÖZEL OLDUĞUNU BİLEN VE HER ÖĞRENCİYİ KENDİ KAPASİTESİNİN ZİRVESİNE ULAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN, ÇOCUKLARIN ÇAĞDAŞ UYGARLIĞIN YAPICI, YARATICI, SEÇKİN BİREYLERİ OLARAK YETİŞTİRİLMELERİNDE ANNE BABALARIN KENDİ EĞİTİMLERİNİ SÜREKLİ KILAN VE ÇOCUKLARININ EĞİTİMLERİNDE VAZGEÇİLMEZ OLAN HER ZAMAN DAHA İLERİYİ AMAÇLAYAN ÖRNEK VE ÖNDER BİR EĞİTİM KURUMU OLACAKTIR.

Misyon: ANAOKULUMUZ VE BİZ ÇAĞDAŞ EĞİTİM ORTAMI YARATARAK SÜREKLİ GELİŞMEYİ SAĞLAYAN EĞİTİMCİLERİMİZ İLE ÇOCUKLARIMIZI İLKÖĞRETİME VE HAYATA HAZIRLANMASINDA OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN KAVRATILMASI, YAYGINLAŞTIRILMASI VE ÇOCUK GELİŞİMİNDE AİLELERE REHBERLİKTE ETKİN OLARAK KALİTEYİ ARTIRMAK İÇİN VARIZ.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0.262.227 00 13

WEB - https://bilgundereli.meb.k12.tr

Adres - Serdar Mh. D 100 Karayolu Yanı No 61 İzmit / KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Serdar mahallesinde, İSU yanında, Dereli Okullarının içerisinde

Adres - Serdar Mh. D 100 Karayolu Yanı No 61 İzmit / KOCAELİ

Ulaşım İzmit Merkezden Derince istikametine giden tüm dolmuşların güzergahı üzerinde, İSU durağında.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 Km